MATERIALHANTERING

Vi kan truckar!

Vi på GJ Maskin har handlat med truckar sedan 1973. Med lång erfarenhet och ett stort kontaktnät har vi möjlighet att möta våra kunders behov. Vi kan truckar helt enkelt!

MATERIALHANTERING

Personlig service!

Vi är måna om våra kunder och vi är noga med att gå igenom alla funktioner och säkerhetsföreskrifter innan leverans. Du är i trygga händer!

FÄLTSERVICE

Vi kommer till dig!

GJ Maskin har lång erfarenhet av truckservice oavsett märke. Med vår fältservice kan vi snabbt komma till ert företag för att utföra  reparation och service på plats.

Välkommen till försäljning och uthyrning truck!

GJ Maskin har lång erfarenhet av truckar! Våra mekaniker har en bred kompetens och vi servar och reparerar alla  typer av truckar på marknaden. Med vår fältservice kan vi snabbt komma till ert företag för att utföra  reparation och service på plats!

Du har möjlighet att få ett skräddarsytt serviceavtal hos oss, allt för att få bästa möjliga ekonomi i dina maskiner. Tänk på att du som arbetsgivare måste besiktiga lyftkedjor och gafflar regelbundet enligt lag. Vi arbetar med rullande serviceavtal och GJ’s servicetekniker besöker avtalskunder regelbundet. Vi utför även brandskyddskontroll av din truck. Vi har egen däckpressmaskin och försäljning av däck för truckar.

Vi har ett väl utvecklat datasystem med stöd för historik och kostnadsuppföljning av varje enskild truck. Det förenklar beslutsfattandet vid byte eller köp av ny truck.

Har du behov av en speciell truck under kortare tid, eller du kanske förutser en arbetstopp i din verksamhet? Då kan det vara bra att veta att vi även erbjuder kort- och långtidshyra av truck.

Vi hjälper dig att hitta rätt truck!

Kontakt Truck

FÖRSÄLJNING NYA TRUCKAR

Doosan

När det gäller nya truckar, marknadsför vi Doosan. Doosan kännetecknas av hög kvalitet och driftsäkerhet. Truckarna erbjuds i ett stort utbud med både el- och förbränningsmotorer! Läs mer via länken, eller ring Tobias, så berättar han mer om fördelarna med Doosan.

DOOSAN

FÖRSÄLJNING NYA TRUCKAR

Silverstone

Vi är också återförsäljare för Silverstone eltruckar. Silverstone AB startade i liten skala redan 1995. Därefter har bolaget utvecklats år efter år och har idag ett av Europas bredaste sortiment inom lättare materialhantering. Bolaget är i kraftig expansion och marknadsförs av återförsäljare i mer än 25 länder. Huvudkontor och lager finns i Ljungby.

SILVERSTONE

Motorlyftvagnar från Silverstone!

Nyhet hos oss! Helt elektriska motorlyftvagnar från Silverstone!
Underhållsfritt litiumbatteri. Finns med inbygd eller extern laddare. Köp till extra batteri!
Undvik belastningsskador med elektrisk motorlyftvagn! Boka demo redan idag!

HYRA TRUCK - TILLBEHÖR TRUCKAR

Truckhyra
Under toppar i din produktion kan du hyra en truck på kort eller lång sikt för att lösa extra behov. När du hyr truck ingår service och underhåll och du kan med större säkerhet göra din budget för verksamheten. Du har också möjlighet att leasa truck, nytt eller begagnat!
Tillbehör Truckar
Hos oss kan du köpa tillbehör till dina truckar. Vi har allt från batterier och laddare till förlängningsgafflar och pall-lyftvagnar. Fyll i formuläret längre ned på denna sidan, så hjälper vi dig med det som passar just din truck!

Välkommen till oss på truck!

Tobias Astonius

Säljare - Truckar
Skövde
0500-44 66 24 070-530 38 90

Anders Rudmarker

Servicetekniker och Verkmästare Truck
Skövde
0500-44 66 10

Viktor Lindgren

Servicetekniker
Skövde
0500-44 66 08

Robert Svanqvist

Servicetekniker
Skövde
0500-44 66 09