JOBBA HOS OSS

Service

Att vara servicetekniker innebär ett roligt, omväxlande jobb i stundtals högt tempo. Är du redo för utmaningen?

JOBBA HOS OSS

Reservdelar

Att hjälpa kunden hitta rätt reservdelar är ibland lite av ett detektivarbete! Har du det som krävs?

JOBBA HOS OSS

Försäljning

Vi jobbar för långsiktiga relationer där kunden återkommer till oss när det är dags för en ny maskin. Gillar du att hitta effektiva lösningar för våra kunder? Då kan försäljning vara något för dig!

JOBBA HOS OSS

Truck

Säkerhet är viktig inom materialhantering! Är du noggrann och tycker om att jobba med stort eget ansvar i fält? Då kan trucktekniker vara något för dig!

Vi söker kundmottagare till vår anläggning i Skövde!

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 19 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, materialhantering och entreprenad. Vi söker nu en kundmottagare till vår anläggning på Norregårdsvägen i Skövde. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • ansvara för kundmottagningen för vår verkstad
  • offerera, planera och boka in verkstadsuppdrag
  • aktivt jobba med merförsäljning för att främja en jämn beläggning för våra tekniker
  • ansvara för reklamationshantering gentemot våra leverantörer
  • hantera försäkringsärenden för maskiner i verkstaden
  • viss reservdelshantering och övriga administrativa arbetsuppgifter

Dina kunder är till största delen verksamma inom lantbruksnäringen och entreprenadbranschen. Kontakten sker både via telefon/mail och fysiskt över disk. Du fungerar som spindeln i nätet och har ett nära samarbete med samtliga avdelningar på anläggningen, som består av dina kollegor på verkstad, reservdelar och försäljning. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, framför allt under vallskörd och spannmålsskörd.

För att du ska lyckas och trivas hos oss 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av verkstadsplanering och kundmottagning för att lyckas i rollen. Det är en fördel om du har en teknisk förståelse samt erfarenhet av eller intresse för lantbruk/entreprenad och att du förstår våra kunders behov.

Som person är du resultat- och relationsinriktad, du har lätt för att samarbeta i team, men har även en god förmåga att arbeta självständigt med ett eget driv. Du behöver vara positiv i din inställning, ödmjuk, stresstålig och trivas med att ha många bollar luften, då arbetstempot under högsäsong kan vara högt. Du brinner för att lämna god service och drivs av att alltid göra ditt bästa!

Du har god dataerfarenhet och har arbetat i någon typ av affärssystem. Det är en fördel om du har erfarenhet av Microsoft Office 365, samt har lätt för lära dig nya IT system. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbeta aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverka till att skapa och förvalta goda kundrelationer!

Sista ansökningsdag 2022-12-23. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till jobbansokan@gjmaskin.se

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Daniel Arvidsson: 0705-25 58 79.

Vill du jobba med oss på GJ Maskin?

På GJ jobbar idag cirka 60 anställda runt om på våra anläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn och Jönköping. Vi strävar efter att alltid ha ett högt serviceengagemang gentemot våra kunder och leverantörer och vi arbetar för långsiktiga relationer. Det gäller även internt bland vår personal. Vi är anslutna till kollektivavtal via Transportgruppen, som har avtal med Unionen, Ledarna och IF Metall. Ibland hittar vi på aktiviteter utanför jobbet under #intebarajobb.

Vi vill trivas ihop helt enkelt!

Vi välkomnar dig som är gymnasieelev och söker praktikplats eller kanske sommarjobb! Kontakta oss via formuläret nedan, så hjälper vi dig att hitta rätt anläggning för dig.

Vill du bli en del av vårt gäng? Välkommen att skicka in din spontana ansökan nedan, välj det alternativ som passar in bäst på din ansökan. Skriv lite kort om dig själv, dina ambitioner och varför du tror att du skulle passa in hos oss!

Kanske är det just dig vi söker?

Kontakt Jobba hos oss

VD/HR/PLATSCHEFER

Thomas Larsson

VD
Falköping
0515-77 78 21 070-212 34 80

Patrik Vilsson

Platschef/Säljare
Falköping
0515-77 78 23070-691 71 19

Daniel Arvidsson

Platschef/Säljare
Skövde
0500-44 66 22 070-525 58 79

Fredrik Gustavsson

Platschef/Säljare
Lidköping
0510-78 75 30070-498 91 07

Jörgen Andersson

Platschef/Säljare
Ulricehamn
0321-53 14 48 070-559 49 13

Torbjörn Rudmarker

Eftermarknadsansvarig Service
Skövde
0500-44 66 03 070-693 06 77

Daniel Nydén

Eftermarknadsansvarig Reservdelar
Falköping
0515-77 78 22070-372 17 50