JOBBA HOS OSS

Service

Att vara servicetekniker innebär ett roligt, omväxlande jobb i stundtals högt tempo. Är du redo för utmaningen?

JOBBA HOS OSS

Reservdelar

Att hjälpa kunden hitta rätt reservdelar är ibland lite av ett detektivarbete! Har du det som krävs?

JOBBA HOS OSS

Försäljning

Vi jobbar för långsiktiga relationer där kunden återkommer till oss när det är dags för en ny maskin. Gillar du att hitta effektiva lösningar för våra kunder? Då kan försäljning vara något för dig!

JOBBA HOS OSS

Truck

Säkerhet är viktig inom materialhantering! Är du noggrann och tycker om att jobba med stort eget ansvar i fält? Då kan trucktekniker vara något för dig!

Vill du jobba med oss på GJ Maskin?

På GJ jobbar idag cirka 60 anställda runt om på våra anläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. Vi strävar efter att alltid ha ett högt serviceengagemang gentemot våra kunder och leverantörer och vi arbetar för långsiktiga relationer. Det gäller även internt bland vår personal. Vi är anslutna till kollektivavtal via Transportgruppen, som har avtal med Unionen, Ledarna och IF Metall. Ibland hittar vi på aktiviteter utanför jobbet under #intebarajobb.

Vi vill trivas ihop helt enkelt!

Vi välkomnar dig som är gymnasieelev och söker praktikplats eller kanske sommarjobb! Kontakta oss via formuläret längst ned på sidan, så hjälper vi dig att hitta rätt anläggning för dig.

Vill du bli en del av vårt gäng, men hittar inte en ledig tjänst som motsvarar dina kunskaper? Välkommen att skicka in din spontana ansökan via formuläret längst ned på sidan, välj det alternativ som passar in bäst på din ansökan. Skriv lite kort om dig själv, dina ambitioner och varför du tror att du skulle passa in hos oss!

Nedan hittar du information om lediga tjänster hos oss!

Du hittar kontaktpersoner för de olika tjänsterna samt mailadress dit vi önskar att du sänder din ansökan och CV. Kanske är det just du som blir vår nästa medarbetare på GJ Maskin? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vill du arbeta med branschens främsta varumärken? 

GJ Maskin i Ulricehamn är en fullserviceanläggning med ett sammansvetsat team på 8 medarbetare som förutom maskinförsäljning tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt övriga varumärken på marknaden. Vår anläggning i Ulricehamn täcker en stor geografisk yta och vi söker nu en maskinsäljare för fortsatt utveckling av vårt försäljningsområde.

Är du den vi söker och vill ingå i vårt team? 

Arbetsuppgifter

Som säljare ansvarar du för försäljning med utgångspunkt Ulricehamn med geografiskt område västerut och bor med fördel här. Du trivs som bäst med uppsökande försäljning ute hos kund och arbetar aktivt med att prospektera, bearbeta och skapa nya kundmöjligheter. Du lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga kundrelationer. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, du analyserar behov, tar fram lösningar, utvecklar kundkontakter samt administrerar del av köp- och leveransprocessen. Tillsammans med övriga säljare i säljkåren deltar, planerar, genomför och representerar du GJ Maskin vid visningar, demokörningar, mässor och leverantörsträffar.  

Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch. Du är affärsmässig och älskar att göra affärer med fokus på långsiktiga relationer och förstår vikten av en nöjd slutkund. För att lyckas krävs ett stort intresse och vilja att bygga kunskap om våra varumärkens maskiner och dess ändamål för slutkunden.

Som person är du starkt drivande, ordningsam, ansvarstagande och självgående, affärsmässig, ödmjuk, flexibel och van att ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad, trivs i sociala miljöer och är lyhörd mot kunder, leverantörer och medarbetare. Med fördel har du tidigare arbetat gentemot kommunala bolag, fastighetsbolag samt grön näring.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med möjlighet att utvecklas i din roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Tillsammans med kollegor och leverantörer kompetensutvecklas du löpande gällande våra maskiner och dess funktion. Vi har ett nära samarbete med engagerade kollegor och deltar i utbildningar och evenemang både i Sverige och hos våra leverantörer utomlands.

Vill du vara med i laget?

Ansök snarast (senast 2023-06-20) genom att maila in din ansökan till jobbansokan@gjmaskin.se  Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ned. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta: HR-administratör Emma Öberg, emma@gjmaskin.se, 0515-77 78 26 

Om GJ Maskin AB

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt företag, en maskinhandel inom affärsområdena Lantbruk, Entreprenad, Skog och Materialhantering. Vi representerar varumärken som Massey Ferguson, Kverneland, McHale, Avant, Weidemann, Nordfarm, FTG Forest, Kubota Construction, Crown, Silvestone mfl. Vi finns etablerade med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. GJ Maskin AB har idag totalt ca 60 anställda och omsätter drygt 300 MSEK. Vi är anslutna till kollektivavtal genom Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt Jobba hos oss

VD/HR/PLATSCHEFER

Thomas Larsson

VD
Falköping
0515-77 78 21 070-212 34 80

Patrik Vilsson

Försäljningsansvarig
Falköping
0515-77 78 23070-691 71 19

Daniel Arvidsson

Platschef/Säljare
Skövde
0500-44 66 22 070-525 58 79

Fredrik Gustavsson

Platschef/Säljare
Lidköping
0510-78 75 30070-498 91 07

Jörgen Andersson

Platschef/Säljare
Ulricehamn
0321-53 14 48 070-559 49 13

Torbjörn Rudmarker

Eftermarknadsansvarig Service
Skövde
0500-44 66 03 070-693 06 77

Daniel Nydén

Eftermarknadsansvarig Reservdelar
Falköping
0515-77 78 22070-372 17 50