JOBBA HOS OSS

Service

Att vara servicetekniker innebär ett roligt, omväxlande jobb i stundtals högt tempo. Är du redo för utmaningen?

JOBBA HOS OSS

Reservdelar

Att hjälpa kunden hitta rätt reservdelar är ibland lite av ett detektivarbete! Har du det som krävs?

JOBBA HOS OSS

Försäljning

Vi jobbar för långsiktiga relationer där kunden återkommer till oss när det är dags för en ny maskin. Gillar du att hitta effektiva lösningar för våra kunder? Då kan försäljning vara något för dig!

JOBBA HOS OSS

Truck

Säkerhet är viktig inom materialhantering! Är du noggrann och tycker om att jobba med stort eget ansvar i fält? Då kan trucktekniker vara något för dig!

Vill du jobba med oss på GJ Maskin?

På GJ jobbar idag cirka 50 anställda runt om på våra anläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. Vi strävar efter att alltid ha ett högt serviceengagemang gentemot våra kunder och leverantörer och vi arbetar för långsiktiga relationer. Det gäller även internt bland vår personal. Vi är anslutna till kollektivavtal via Transportgruppen, som har avtal med Unionen, Ledarna och IF Metall. Ibland hittar vi på aktiviteter utanför jobbet under #intebarajobb.

Vi vill trivas ihop helt enkelt!

Vi välkomnar dig som är gymnasieelev och söker praktikplats eller kanske sommarjobb! Kontakta oss via formuläret längst ned på sidan, så hjälper vi dig att hitta rätt anläggning för dig.

Vill du bli en del av vårt gäng, men hittar inte en ledig tjänst som motsvarar dina kunskaper? Välkommen att skicka in din spontana ansökan via formuläret längst ned på sidan, välj det alternativ som passar in bäst på din ansökan. Skriv lite kort om dig själv, dina ambitioner och varför du tror att du skulle passa in hos oss!

Nedan hittar du information om lediga tjänster hos oss!

Du hittar kontaktpersoner för de olika tjänsterna samt mailadress dit vi önskar att du sänder din ansökan och CV. Kanske är det just du som blir vår nästa medarbetare på GJ Maskin? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vi söker HR-administratör, Falköping

Om oss:

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. GJ Maskin AB har idag totalt ca 50 anställda och omsätter drygt 300 MSEK.

Vi söker nu ett tillskott till vår administrativa grupp genom en kombinerad heltidstjänst, där cirka 75 % av tjänsten kommer avse HR/löneadministrativt arbete och 25% kommer avse ekonomi/övrig administration. Fördelningen av områdena kan komma att variera något under året beroende på arbetsbelastning.

Dina arbetsuppgifter:

HR/löneadministration

Som HR- och löneadministratör arbetar du utifrån ett arbetsgivarperspektiv och agerar konsultativt stöd åt vår företagsledare, platschefer och avdelningsansvariga. Du kommer också att ha en nära kontakt med våra medarbetare i diverse HR-ärenden, där du trivs i mötet med människor och arbetar för att upprätthålla en god företagskultur. Du arbetar med att utveckla vår personal genom att utforma kompetensplaner och utbildningsprogram. Du leder och driver företagets systematiska arbetsmiljöarbete.

Du leder rekryteringsprocesser och stöttar vår ledning gällande rekrytering och arbetar aktivt med att skapa incitament för att attrahera ny kompetens.

Det dagliga arbetet innefattar utöver HR-arbetet sedvanliga uppgifter inom löneadministration inklusive rapporter till försäkringsbolag, intressenter och myndigheter. Rapportering och avstämning sker självständigt.

Administration/Ekonomi

Du kommer även vara backup och stöd åt vår administrationsgrupp. Du ansvarar för delar av verksamhetens rapportering och analyser av vår eftermarknad samt vissa ekonomiska administrativa uppgifter. Då avdelningen är liten finns ett behov av att tillsammans hjälpas åt och vi täcker upp för varandra under frånvaro.

Din personliga profil:

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är engagerad och arbetar noggrant, systematiskt och kvalitetsmedvetet. Du bör ha ett kommunikativt och serviceinriktat förhållningssätt i ditt arbete, samtidigt som du agerar professionellt med hög integritet. Du har förmåga att se både helheten och detaljerna. Ett intresse för siffror och en hög analytisk förmåga är viktiga egenskaper för att skapa framgång. Vår grupp för ekonomi/administration/HR och lön arbetar dynamiskt och flexibelt, vilket innebär att ansvarsområden kan komma att förändras över tid, utan att vi för den skull tappar fokus på målbilden att förbättra och förenkla för hela verksamheten. För att trivas behöver du ha lätt för att samarbeta och ha en positiv inställning till ditt arbete och dina arbetskamrater.

Tidigare erfarenhet och krav för rollen:

 • Du bör ha högskoleutbildning inom HR/ekonomi eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som bedöms som likvärdig
 • Minst 3-5 års erfarenhet av praktiskt HR/löneadministrativt arbete
 • Erfarenhet av redovisning och ekonomisk rapportering
 • Vara god IT-användare med god erfarenhet av Office 365
 • Meriterande är erfarenhet av löneadministrationsprogram. Vi använder Kontek.
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i projektform
 • Du har erfarenhet av det systematiska arbetsmiljöarbetet
 • Du har flytande kunskaper i svenska, i tal och skrift
 • B-körkort

Övrigt:

Tjänsten avser heltid, med placering på vårt huvudkontor i Falköping. Tillträde snarast.

GJ Maskin AB är bundet av följande kollektivavtal:

 • Motorbranschavtalet – Svenska Metallindustriarbetareförbundet
 • Tjänstemän MAF – Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna

Förmåner: Friskvårdsbidrag via E-passi, personalrabatter. Sista ansökningsdag: 2023-03-24. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

För mer information om tjänsten, kontakta ekonomiansvarig Elisabeth Johansson 0515-77 78 03. Skicka din ansökan på jobbansokan@gjmaskin.se och märk med HR-administratör.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker säljare till vår anläggning i Ulricehamn! 

GJ Maskin i Ulricehamn är en fullserviceanläggning med ett sammansvetsat team som förutom maskinförsäljning tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt övriga varumärken på marknaden. Ulricehamn täcker ett stort geografiskt område och vi söker nu en maskinsäljare. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team? 

Arbetsuppgifter

Som säljare ansvarar du för försäljningen på ett givet geografiskt område. Du trivs som bäst med uppsökande försäljning ute hos kund och arbetar aktivt med att skaffa nya kunder. Du lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga kundrelationer. Som säljare driver och skapar du dina egna affärsmöjligheter, du analyserar behov, tar fram lösningar, utvecklar kundkontakter samt administrerar del av köp- och leveransprocessen.  Tillsammans med övriga säljare i säljkåren deltar, planerar, genomför och representerar du GJ Maskin vid visningar, demokörningar, mässor och leverantörsträffar.  

Din profil

För att lyckas i rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom samma eller närliggande bransch. Du är affärsmässig och älskar att göra affärer med fokus på långsiktiga relationer och förstår vikten av en nöjd slutkund. För att lyckas krävs ett stort intresse och vilja att bygga kunskap om våra varumärkens maskiner och dess ändamål för slutkunden.   

Som person är du ordningsam, ansvarstagande och självgående, affärsmässig, ödmjuk, flexibel och van att ta egna initiativ. Vidare är du serviceinriktad, trivs i sociala miljöer och är lyhörd mot kunder, leverantörer och medarbetare.

Vad vi erbjuder dig 

Vi erbjuder dig ett fritt arbete med möjlighet att utvecklas i din roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare. Tillsammans med kollegor och leverantörer kompetensutvecklas du löpande gällande våra maskiner och dess funktion.  

Vill du vara med i laget? Ansök snarast genom att maila in din ansökan till jobbansokan@gjmaskin.se  Urval av kandidater kommer ske löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2023-03-24. Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta VD Thomas Larsson på 0515-77 78 21. 

Om GJ Maskin AB  

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt företag, en maskinhandel inom affärsområdena Lantbruk, Entreprenad, Skog och Materialhantering. Vi representerar varumärken som Massey Ferguson, Kverneland, McHale, Avant, Weidemann, Nordfarm, FTG Forest, Kubota Construction, Crown, Silvestone mfl. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn.  GJ Maskin AB har idag totalt ca 50 anställda och omsätter drygt 300 MSEK. Vi är anslutna till kollektivavtal genom Motorbranschens Arbetsgivareförbund. 

Servicetekniker till vår anläggning i Lidköping!

GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett sammansvetsat team på 8 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, och entreprenad. Nu gör vi en organisationsförändring och behöver bli fler! Vi söker därför ytterligare en servicetekniker till vår anläggning på Lindhagsgatan 9 i Lidköping.

Dina arbetsuppgifter:

Tillsammans med övriga servicetekniker utför du service, felsökningar och reparationer i verkstaden och ute i fält hos våra kunder. Du dokumenterar dina egna arbeten och håller ordning i verkstaden och i servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, främst vid vallskörd och tröskning.

För att du ska lyckas och trivas hos oss:

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller några års praktisk erfarenhet av arbete inom felsökning, mekanik, el och hydraulik. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god datavana. Det är meriterande om du har behörigheter för handhavande av travers, behörighet att utföra brandskyddskontroll på maskiner mm.

Som person bör du vara noggrann, ordningsam samt vara en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig:

Vi på GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare! Du ges stor möjlighet att vara med och påverka och utveckla ditt arbete och verksamheten! Vi har fullt fokus på framtiden och vill att alla medarbetare skall känna sig inkluderade i det ständiga arbetet att förbättra oss själva och vår verksamhet!

Om oss:

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, välkända och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med egna fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 285 miljoner kronor. Företaget har totalt ca 50 anställda och är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Övrigt:

Tjänsten avser heltid, med placering i Lidköping. Förmåner: Friskvårdsbidrag via E-passi, personalrabatt. Sista ansökningsdag 2023-03-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till jobbansokan@gjmaskin.se

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Fredrik Gustavsson: 0704-98 91 07

Kontakt Jobba hos oss

VD/HR/PLATSCHEFER

Thomas Larsson

VD
Falköping
0515-77 78 21 070-212 34 80

Patrik Vilsson

Platschef/Säljare
Falköping
0515-77 78 23070-691 71 19

Daniel Arvidsson

Platschef/Säljare
Skövde
0500-44 66 22 070-525 58 79

Fredrik Gustavsson

Platschef/Säljare
Lidköping
0510-78 75 30070-498 91 07

Jörgen Andersson

Platschef/Säljare
Ulricehamn
0321-53 14 48 070-559 49 13

Torbjörn Rudmarker

Eftermarknadsansvarig Service
Skövde
0500-44 66 03 070-693 06 77

Daniel Nydén

Eftermarknadsansvarig Reservdelar
Falköping
0515-77 78 22070-372 17 50