JOBBA HOS OSS

Service

Att vara servicetekniker innebär ett roligt, omväxlande jobb i stundtals högt tempo. Är du redo för utmaningen?

JOBBA HOS OSS

Reservdelar

Att hjälpa kunden hitta rätt reservdelar är ibland lite av ett detektivarbete! Har du det som krävs?

JOBBA HOS OSS

Försäljning

Vi jobbar för långsiktiga relationer där kunden återkommer till oss när det är dags för en ny maskin. Gillar du att hitta effektiva lösningar för våra kunder? Då kan försäljning vara något för dig!

JOBBA HOS OSS

Truck

Säkerhet är viktig inom materialhantering! Är du noggrann och tycker om att jobba med stort eget ansvar i fält? Då kan trucktekniker vara något för dig!

Vill du jobba med oss på GJ Maskin?

På GJ jobbar idag cirka 60 anställda runt om på våra anläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn. Vi strävar efter att alltid ha ett högt serviceengagemang gentemot våra kunder och leverantörer och vi arbetar för långsiktiga relationer. Det gäller även internt bland vår personal. Vi är anslutna till kollektivavtal via Transportgruppen, som har avtal med Unionen, Ledarna och IF Metall. Ibland hittar vi på aktiviteter utanför jobbet under #intebarajobb.

Vi vill trivas ihop helt enkelt!

Vi välkomnar dig som är gymnasieelev och söker praktikplats eller kanske sommarjobb! Kontakta oss via formuläret längst ned på sidan, så hjälper vi dig att hitta rätt anläggning för dig.

Vill du bli en del av vårt gäng, men hittar inte en ledig tjänst som motsvarar dina kunskaper? Välkommen att skicka in din spontana ansökan via formuläret längst ned på sidan, välj det alternativ som passar in bäst på din ansökan. Skriv lite kort om dig själv, dina ambitioner och varför du tror att du skulle passa in hos oss!

Nedan hittar du information om lediga tjänster hos oss!

Du hittar kontaktpersoner för de olika tjänsterna samt mailadress dit vi önskar att du sänder din ansökan och CV. Kanske är det just du som blir vår nästa medarbetare på GJ Maskin? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Teknisk Kundmottagare till vår anläggning i Falköping

GJ Maskin i Falköping är en fullserviceanläggning med ett team på 18 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, materialhantering och entreprenad. Vi söker nu en teknisk kundmottagare till vår anläggning på Fredsgatan 1 Falköping. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • ansvara för den tekniska supporten mot kund och leverantörer
 • ansvara för att ge teknisk support gentemot servicetekniker
 • ansvara för att arbeten utförs enligt anvisningar i verkstaden
 • aktivt arbeta med verkstadens arbetsmiljö och utföra tillsyner
 • viss reservdelshantering och övriga administrativa arbetsuppgifter
 • offerera, planera och boka in verkstadsuppdrag
 • aktivt jobba med merförsäljning för att främja en jämn beläggning för våra tekniker
 • reklamationshantering gentemot våra leverantörer
 • hantera försäkringsärenden för maskiner i verkstaden

Tillsammans med ytterligare en kundmottagare ansvarar du även för planering av den dagliga verksamheten i verkstaden, innefattande igångsättning av den egna personalen inför arbetsdagen, löpande hantering av arbetsorder och tidredovisning, inspektion av fast utrustning, verktyg, miljöhantering.

Vad vi önskar hos dig

Dina kunder är till största delen verksamma inom lantbruksnäring, park-grönyta och entreprenad. Kontakten sker både via telefon, mail och fysiskt över disk. Du fungerar som spindeln i nätet och har ett nära samarbete med samtliga avdelningar på anläggningen,  som består av dina kollegor på verkstad, reservdelar och försäljning. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap, verkstadsplanering och kundmottagning för att trivas hos oss och lyckas i rollen. Det är ett krav att du har en teknisk bakgrund så att du leda och hjälpa våra servicetekniker i deras arbete.

Som person är du resultat- och relationsinriktad, du har hög integritet men ändå lätt för att samarbeta i team samt en god förmåga att arbeta självständigt med ett eget driv. Du behöver vara positiv i din inställning, ödmjuk, stresstålig och ha förmågan att prioritera. Du brinner för att lämna god service och drivs av att alltid göra ditt bästa!

Det är viktigt att du har en god IT-erfarenhet och har vana av affärssystem. Det är en fördel om du har erfarenhet av Microsoft Office 365. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbeta aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverka till att skapa och förvalta goda kundrelationer!

Vi på GJ Maskin strävar efter gemensamma mål, rätt lönesättning för dig och dina kollegor och vi vill att alla ska trivas och utvecklas hos oss. Därför utbildar vi våra medarbetare kontinuerligt. Teamet i Falköping är ett sammansvetsat gäng som har roligt ihop och gör trevliga saker tillsammans. Vi följer kollektivavtal genom Transport/Unionen för tjänstemän.

Sista ansökningsdag 2024-06-16. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till: jobbansokan@gjmaskin.se

Frågor om tjänsten besvaras av eftermarknadsansvarig Daniel Nydén: 0515-77 78 22 eller Torbjörn Rudmarker: 0500-44 66 03

Vilka är vi?

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med egna fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 300 miljoner kronor. Företaget har totalt ca 60 anställda. GJ Maskin är ansluten till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Jobbtyp: Heltid

Arbetstider:

 • Dag
 • Måndag till fredag

Förmåner:

 • Friskvårdsbidrag
 • Hälsokontroller
 • Personalrabatt
 • Tjänstemobil

Arbetsort: Personligen

Sista ansökningsdatum: 2024-06-30

GJ Maskin söker Servicetekniker till vårt goa team i Lidköping! 

GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett sammansvetsat team på 8 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, och entreprenad. Nu söker vi ytterligare en servicetekniker till vår anläggning på Lindhagsgatan 9 i Lidköping. 

Dina arbetsuppgifter:
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du service, felsökningar och reparationer i verkstaden och ute i fält hos våra kunder. Du dokumenterar dina egna arbeten och håller ordning i verkstaden och i servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, främst vid vallskörd och tröskning. 

För att du ska lyckas och trivas hos oss:
Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller några års praktisk erfarenhet av arbete inom felsökning, mekanik, el och hydraulik. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt god datavana.  

Det är meriterande om du har behörigheter för handhavande av travers, behörighet att utföra brandskyddskontroll på maskiner mm. 

Som person bör du vara noggrann, ordningsam samt vara en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen. 

B-körkort är ett krav. 

Vad vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbetar aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverkar till att skapa och förvalta goda kundrelationer! 

Hos oss har man 3000 kronor i friskvårdsbidrag, ATF-tid som kan plockas ut antingen i pengar eller ledig tid samt rabatt i våra butiker. 

Vi på GJ Maskin strävar efter gemensamma mål, rätt lönesättning för dig och dina kollegor, vill att alla ska trivas och utvecklas hos oss, därför utbildar vi våra medarbetare kontinuerligt. 

Teamet i Lidköping är ett sammansvetsat gäng som har roligt ihop och gör trevliga saker tillsammans. 

Vi följer kollektivavtal genom Motorbranschen/IF Metall. 

Om arbetsgivaren:
GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, välkända och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och materialhantering. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med egna fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 285 miljoner kronor. Företaget har totalt ca 50 anställda och är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund. 

Övrigt:
Sista ansökningsdag: 2024-06-30 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

För mer information om tjänsten kontakta HR-ansvarig Emma Öberg på: emma@gjmaskin.se eller 0515-777826. 

Varmt välkommen med din ansökan till jobbansokan@gjmaskin.se redan idag!
Märk din ansökan med: Servicetekniker Lidköping.

 

Kontakt Jobba hos oss

VD/HR/PLATSCHEFER

Thomas Larsson

VD
Falköping
0515-77 78 21 070-212 34 80

Emma Öberg

HR-Administratör
Falköping
0515-77 78 260791-42 92 08

Patrik Vilsson

Försäljningsansvarig
Falköping
0515-77 78 23070-691 71 19

Daniel Arvidsson

Platschef/Säljare
Skövde
0500-44 66 22 070-525 58 79

Fredrik Gustavsson

Platschef/Säljare
Lidköping
0510-78 75 30070-498 91 07

Jörgen Andersson

Platschef/Säljare
Ulricehamn
0321-53 14 48 070-559 49 13

Torbjörn Rudmarker

Eftermarknadsansvarig Service
Skövde
0500-44 66 03 070-693 06 77

Daniel Nydén

Eftermarknadsansvarig Reservdelar
Falköping
0515-77 78 22070-372 17 50