Våra varumärken!

Vi på GJ Maskin är stolta över att kunna erbjuda ett brett sortiment av maskiner för olika behov! De märken vi representerar är starka och välkända varumärken med lång tradition på svensk marknad. Våra säljare står redo att hjälpa dig hitta rätt maskin som passar just ditt behov!

Massey Ferguson
MF erbjuder ett omfattande produktprogram: Traktorer, skördetröskor, rundbalspressar, vallskördemaskiner, materialhantering, precisionssåmaskiner och redskap. Ett komplett maskinprogram som hjälper lantbrukare över hela världen att bedriva sin verksamhet!
MASSEY FERGUSON
Kverneland
Kverneland Group erbjuder ett starkt produktprogram som är till för den professionella lantbrukaren och omfattar jord- och såutrustning, foder- och balutrustning, gödningsspridning, besprutning och elektroniska lösningar för jordbrukstraktorer och lantbruksmaskiner.
KVERNELAND
McHale
I över 30 år har McHale utvecklat en rad specialiserade lantbruksmaskiner med fokus på pressning och inplastning för produktion av runda och fyrkantiga ensilagebalar och rundbalar med hö och halm. I sortimentet finns även slåtterkrossar, strängläggare, hanteringsutrustning och halm- och ensilagerivare.
McHALE
Avant
Det finns många skäl att välja Avant! Ett av dem är att Avant är en av de mest flexibla redskapsbärarna i världen! Gör din Avant till din egen genom att utrusta den för just dina arbetsuppgifter. Idag hittar du över 200 olika redskap som passar nästintill ett oändligt antal arbetsuppgifter.
AVANT
Sampo Rosenlew
Familjeföretaget Oy W. Rosenlew Ab startade redan år 1853 och Sampo Rosenlew Ltd grundades år 1991. Tillverkningen har bedrivits från fabriken i Finska Pori under alla år. Sampo Rosenlew Ltd är idag välkänt globalt för sin höga kvalitet på skördetröskor och skogsmaskiner.
SAMPO
Palmse Trailer
Palmse har ett stort utbud av bland annat vagnar och kärror för olika ändamål. Palmse är kända för att inte tulla på en rejäl konstruktion. Palmse importeras av Nordfarm Maskin AB i Sverige.
PALMSE TRAILER
FTG Mowi
En skogsvagn från FTG Mowi har hög framkomlighet och är robust byggd för att tåla tuffa tag i skogen. Mowis parallellförda kranar är starka, snabba, lättkörda och kräver ett lågt oljeflöde. Detta ger lägre bränsleförbrukning och en bättre förarmiljö.
FTG MOWI
Nordfarm
Vi är återförsäljare för samtliga produkter i Nordfarms program. Här hittar du välkända märken för Lantbruk, Entreprenad samt Skog & Vedhantering: Avant, Elho, Palmse, Lucas, Palms, Jeantil, Sami, Jyfa, Japa och Farmi för att bara nämna några!
NORDFARM
Elho
ELHO tillverkar maskiner av hög kvalitet inom lantbruk och entreprenad. Du hittar allt från slåttermaskiner, strängläggare och vändare till hackar, inplastare , slyröjare och stenplockare i sortimentet.
ELHO
Tume
Tume-Agri Oy tillverkar och marknadsför lantbruksmaskiner för sådd och jordbearbetning. Tume kombi-/såmaskiners smarta och genomtänkta lösningar ger högeffektiva maskiner som sparar både tid och bränsle under den intensiva så-perioden.
TUME
Pilkemaster
Pilkemaster vedmaskiner har utvecklats i 20 år med en kompromisslös attityd, med hänsyn till kundernas behov och med erfarenhet av över 15 000 sålda maskiner. Målet är att göra tillverkningen av ved så effektiv, enkel och trygg som möjligt för kunden.
PILKEMASTER
Palms
År 2017 firade Palms sin 25-årsdag och med siffror på över 1300 vagnar och 1900 kranar tillverkade under 2017, är de nu ett av de ledande märkena i världen på skogsvagnar och skogskranar!
PALMS
Ystamaskiner
YstaMaskiner AB importerar, tillverkar och marknadsför några av marknadens starkaste varumärken inom entreprenad- och lantbruksmaskiner sedan 1853.
YSTAMASKINER
Bonnet
Hos Bonnet hittar du ett prisvärt sortiment med allt från belysning, dieseltankar, spannmålssäckar och mycket mer!
BONNET
Norje
Norje Smidesfabrik AB tillverkar och utvecklar redskap i Sverige för entreprenad, lantbruk och industri. Företaget grundades 1943 och har sedan dess alltid strävat efter att erbjuda kunderna hållbara redskap av hög kvalitet.
NORJE
Kubota
Kubota är idag störst i Sverige, Europa och världen på grävmaskiner upp till 10 ton. Kubota är kända för att tillverka maskiner med marknadens bästa kvalitet, innovativa lösningar samt en exceptionell körupplevelse som gör ditt jobb både enklare och bekvämare.
KUBOTA
Weidemann
Weidemanns starka varumärke står för effektiva lösningar för maximal lönsamhet och bra investeringssäkerhet, ett högt igenkänningsvärde, en positiv profil och stor acceptans på marknaden, en tilltalande totalbild över produkter och företaget, ett starkt partnerskap mellan tillverkare, återförsäljare och kunder.
WEIDEMANN
CFMOTO
CFMOTO tillverkar ATV och Side by sides med kvalitet i världsklass som fullständigt överträffar dina förväntningar av vad ett terrängfordon kan användas till. Idag är CFMOTO världens snabbast växande ATV-märke och sedan länge störst i Europa!
CFMOTO
Böckmann
Böckmann släpvagnar är inte bara efterfrågade i Tyskland, utan är populära över hela världen. Böckmann tillverkar trailers för många användningsområden, allt från entreprenadsläp till hästtrailers. Alla är tillverkade i Tyskland med samma utmärkta kvalitet.
BÖCKMANN
Doosan
Doosan designar alla maskiner för att erbjuda en enkel och kraftfull prestanda samt förarkomfort och miljövänlighet, som hjälper dig att få ut det mesta av din investering! Doosan är en stor ny kraft inom materialhantering.
DOOSAN
Silverstone
Silverstone jobbar efter en självklar devis: genom ett brett produktprogram med hög tillgänglighet och attraktiv prisbild, vill de göra det enkelt för kunderna att välja rätt produkt. Huvudkontoret finns i Ljungby!
SILVERSTONE
Kramp
Kramp är en grossist till återförsäljare i lantbruksbranschen. Kramp erbjuder trygg service och expertrådgivning, brett sortiment av reservdelar och tillbehör och framför allt snabba leveranser när det brådskar!
KRAMP
Texaco
GJ Maskin är en certifierad smörjoljebutik för Texaco-olja, där vi säljer bioolja och mineralolja. I butiken finns också kylarglykol, spolarvätska samt smörjfetter. Smörjmedlen tillverkas i Göteborg och är anpassade för svenska krav.
TEXACO
Kress
Kress RTKn obemannade gräsklippare sköter mycket stora gräsytor med samma noggrannhet och effektivitet som manövrerade gräsklippare. Till en bråkdel av kostnaden. Väntan är över. Börja din övergång till obemannad klippning idag!
Kress
FJ Dynamics
FJDynamics är ett robotföretag som fokuserar på digitalisering, automatisering och ny energi. De tillhandahåller allt från GPS-styrningsteknik, automatisk styrning för traktorer, till system för precisionsjordbruk. FJ Dynamics har lösningar för att effektivisera ditt dagliga arbete och därmed öka lönsamheten!
FJ Dynamics
Cub Cadet
Cub Cadet erbjuder maskiner för grönyteskötsel. Kraftiga, hållbara maskiner som levererar perfekt prestanda klippning efter klippning, säsong efter säsong!
Cub Cadet
SE Equipment
SE Equipment AB levererar redskap för att snabbt kunna möta kundens och marknadens behov. SE Equipment förser oss med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter från deras stora lager i Linköping.
SE Equipment