JOBBA HOS OSS

Service

Att vara servicetekniker innebär ett roligt, omväxlande jobb i stundtals högt tempo. Är du redo för utmaningen?

JOBBA HOS OSS

Reservdelar

Att hjälpa kunden hitta rätt reservdelar är ibland lite av ett detektivarbete! Har du det som krävs?

JOBBA HOS OSS

Försäljning

Vi jobbar för långsiktiga relationer där kunden återkommer till oss när det är dags för en ny maskin. Gillar du att hitta effektiva lösningar för våra kunder? Då kan försäljning vara något för dig!

JOBBA HOS OSS

Truck

Säkerhet är viktig inom materialhantering! Är du noggrann och tycker om att jobba med stort eget ansvar i fält? Då kan trucktekniker vara något för dig!

Information om Lediga tjänster!

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping och Ulricehamn och omsätter ca 285 miljoner kronor. Företaget har totalt ca 60 anställda och är anslutet till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund.

Kundmottagare till vår anläggning i Skövde!

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 19 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, materialhantering och entreprenad. Vi söker nu en kundmottagare till vår anläggning på Norregårdsvägen i Skövde. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • ansvara för kundmottagningen för vår verkstad
 • offerera, planera och boka in verkstadsuppdrag
 • aktivt jobba med merförsäljning för att främja en jämn beläggning för våra tekniker
 • ansvara för reklamationshantering gentemot våra leverantörer
 • hantera försäkringsärenden för maskiner i verkstaden
 • viss reservdelshantering och övriga administrativa arbetsuppgifter

Dina kunder är till största delen verksamma inom lantbruksnäringen och entreprenadbranschen. Kontakten sker både via telefon/mail och fysiskt över disk. Du fungerar som spindeln i nätet och har ett nära samarbete med samtliga avdelningar på anläggningen, som består av dina kollegor på verkstad, reservdelar och försäljning. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong, framför allt under vallskörd och spannmålsskörd.

För att du ska lyckas och trivas hos oss 

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av verkstadsplanering och kundmottagning för att lyckas i rollen. Det är en fördel om du har en teknisk förståelse samt erfarenhet av eller intresse för lantbruk/entreprenad och att du förstår våra kunders behov.

Som person är du resultat- och relationsinriktad, du har lätt för att samarbeta i team, men har även en god förmåga att arbeta självständigt med ett eget driv. Du behöver vara positiv i din inställning, ödmjuk, stresstålig och trivas med att ha många bollar luften, då arbetstempot under högsäsong kan vara högt. Du brinner för att lämna god service och drivs av att alltid göra ditt bästa!

Du har god dataerfarenhet och har arbetat i någon typ av affärssystem. Det är en fördel om du har erfarenhet av Microsoft Office 365, samt har lätt för lära dig nya IT system. Du behärskar engelska i både tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbeta aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverka till att skapa och förvalta goda kundrelationer!

Sista ansökningsdag 2022-12-31. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till jobbansokan@gjmaskin.se

Frågor om tjänsten besvaras av platschef Daniel Arvidsson: 0705-25 58 79.

Servicetekniker Truck till Skövde

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 19 medarbetare som tillsammans arbetar med försäljning, reservdelar, service och reparationer av maskiner och redskap inom lantbruk, skog, truckar och entreprenad. Vi söker nu ytterligare en servicetekniker till vår truckverkstad. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga servicetekniker på vår truckverkstad kommer du arbeta med service, reparation och felsökningar på plats ute hos våra kunder. Vissa arbeten kommer att utföras i vår verkstad på Norregårdsvägen 13 i Skövde. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar.

För att du ska lyckas och trivas hos oss 

Vi ser gärna att du har en fordonsteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet av arbete inom mekanik, el och hydraulik. Om du har tidigare erfarenhet av arbete med truckar, innehar behörigheter såsom travers, sprickindikering eller truckkort är det ett plus.

Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har en god PC vana och tidigare erfarenhet inom diagnostik och felsökning är meriterande. Som person är du noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla din del i verksamheten och arbetet. Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla medarbetare ska vara engagerade och arbeta aktivt med förbättringar av arbetssätt och rutiner, samt medverka till att skapa och förvalta goda kundrelationer!

Sista ansökningsdag 31 december 2023. Ansökan sker genom att du skickar ditt CV märkt ”Servicetekniker Truck” till: jobbansokan@gjmaskin.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Platschef Daniel Arvidsson på 070-525 58 79 eller daniel@gjmaskin.se.

Lastbilschaufför

Vi söker dig som vill vara GJ´s chaufför och ambassadör utåt vid transport och leverans av maskiner.  Transporterna sker i huvudsak i vårt närområde men det förekommer även längre transporter, vanligtvis över dagen. Att vara chaufför hos oss innebär en central roll med många kontaktytor såsom kunder, leverantörer, tekniker och säljare och du är en viktig del i hela vår verksamhet.

Vi erbjuder en modern och för ändamålet anpassad lastbil samt ett fritt, flexibelt och varierande arbete. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann, självgående och är social med en hög servicekänsla och en förståelse för våra kunders behov. Du behöver ha förmågan att vara flexibel med såväl planering som arbetstid vid behov.

Du har en god erfarenhet som chaufför och av maskinflytt av olika slag och du har gärna en kunskap om lantbrukets maskiner. För att lyckas är det viktigt med en förmåga att ta egna initiativ och lösa problem. Du planerar till stor del din egen vardag och i samråd med vår organisation skapas effektivaste lösningar.

I tjänsten ingår även diverse arbete som är relaterat till leverans och logistik runt våra maskiner.

Omfattning: Heltid

Arbetstid: Dagtid, flexibilitet krävs

Anställningsort:  Falköping

Krav för tjänsten:

 • *BECE**
 • YKB

Önskvärt för tjänsten:

 • Utbildningsbevis lastbilsmonterad kran
 • Truckkort
 • Maskinförarbevis

Sista ansökningsdag 31 december 2023. Ansökan sker genom att du skickar ditt CV märkt ”Chaufför” till: jobbansokan@gjmaskin.se. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är därför välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta vår VD Thomas Larsson på 0515-77 78 21.

VD/HR/PLATSCHEFER

Thomas Larsson

VD
Falköping
0515-77 78 21 070-212 34 80

Patrik Vilsson

Försäljningsansvarig
Falköping
0515-77 78 23070-691 71 19

Daniel Arvidsson

Platschef/Säljare
Skövde
0500-44 66 22 070-525 58 79

Fredrik Gustavsson

Platschef/Säljare
Lidköping
0510-78 75 30070-498 91 07

Jörgen Andersson

Platschef/Säljare
Ulricehamn
0321-53 14 48 070-559 49 13

Torbjörn Rudmarker

Eftermarknadsansvarig Service
Skövde
0500-44 66 03 070-693 06 77

Daniel Nydén

Eftermarknadsansvarig Reservdelar
Falköping
0515-77 78 22070-372 17 50