ROBOTKLIPPARE MED NY TEKNIK FRÅN KRESS RTKn

Vi erbjuder nu sortiment från Kress grönyta hos oss på GJ Maskin!

Tidigare krävde robotgräsklippare en begränsningsslinga längs arbetsområdets omkrets. Gräsklipparen följde ett slumpmässigt mönster, vilket gjorde att de bara kunde hantera relativt små gräsmattor. Större ytor behövde fortfarande underhållas av bemannade gräsklippare.

Ny teknik från Kress RTKn

De nya robotgräsklipparna Kress RTKn använder ny teknik och möjliggör obemannad gräsklippning till större områden! De arbetar effektivt i parallella linjer och rör sig självständigt från ett område till ett annat, som om de kördes av människor. Inget behov av begränsningskablar eller antenner på plats!

Fördelarna med Kress RTKn

Välj Kress RTKn och du får en självgående klippare som är:

  • Förmånlig
  • Oberoende
  • Snabb och enkel
  • Diskret
  • Tillförlitlig

Varmt välkommen att ringa Herman Jonermark på telefon 0515-77 78 04 för demonstration och genomgång av Kress, eller fyll i formuläret längre ned på sidan så kontaktar vi dig!

Robotklippare utan begränsningskabel

Klipper som du. Utan dig.

Kress RTKn obemannade gräsklippare sköter mycket stora gräsytor med samma noggrannhet och effektivitet som manövrerade gräsklippare. Till en bråkdel av kostnaden. Väntan är över. Börja din övergång till obemannad klippning idag!

Läs mer om modeller!

 

noll till 100 på 8 minuter

Kress 8-minute CyberSystem är blixtsnabbt! Batterier laddas från 0 till 80 % på så kort tid som fem minuter*, eller från 0 till 100 % på bara åtta minuter*. En bråkdel av alla andra!

* DC-DC-laddning

Läs mer här!

Kontakt Grönyta

Kontakta oss vid frågor!

Herman Jonermark

Försäljning Grönyta/ATV/GPS
Falköping
0515-77 78 04072-660 15 80

Jonas Nilsson

Servicetekniker
Falköping
0515-77 78 09