Vi söker Servicetekniker till verkstaden i Lidköping

Nu behöver vi bli fler och söker en Servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team? Läs vidare om tjänsten här!

Servicetekniker

GJ Maskin i Lidköping är en fullserviceanläggning med ett team på 8 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Vi har en fantastisk utveckling och en hög försäljning av våra produkter. Vi satsar än mer på vår eftermarknad och behöver förstärka med fler servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?

 

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom hydraulik, fordonselektronik, mekanik och service av maskiner. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift, samt god datavana. Meriterande med behörigheter såsom AC, heta arbeten, truckkort mm.

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.

Vad vi erbjuder dig

Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, får du även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade. Som servicetekniker finns goda möjligheter att utvecklas och du kommer arbeta med och kompetensutvecklas tillsammans med våra starka varumärken såsom bl.a. Massey Ferguson, McHale, Kverneland, Elho, Sampo, Avant m.fl.

 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag till jobbansokan@gjmaskin.se! Har du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta platschef Fredrik Gustavsson på 070-498 91 07 eller HR-ansvarig Fredrika Vilsson på 0515-77 78 26.

Våra varumärken

Nord FarmFTG|MOWIAvantSampoMassey FergusonMcHaleKvernelandHusqvarnaTexacoTaarupBonnetCrownLenneers

GJ Maskin Falköping

Fredsgatan 1
521 41 Falköping

Tel: 0515 - 77 78 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Skövde

Norregårdsvägen 13
541 34 Skövde

Tel 0500 - 44 66 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Ulricehamn

Industrivägen 13
523 90 Ulricehamn

Tel 0321-53 14 40
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Lidköping

Lindhagsgatan 9
531 40 Lidköping

Tel 0510-78 75 20
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Jönköping

Hjortronvägen 1
555 93 Jönköping

Tel 036-550 52 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Eksjö

Gjuterigatan 2
575 36 Eksjö

Tel 0707-93 95 20
E-post: gj@gjmaskin.se
Vi värnar om våra kunders trygghet och integritet. Läs mer om vår dataskyddspolicy och vår cookiepolicy.