Vi söker servicetekniker till verkstaden i Skövde

Vill du ha ett omväxlande arbete i en spännande bransch där du får vara delaktig i arbetet tillsammans med ett härligt gäng erfarna medarbetare? Välkommen med din ansökan!!  

GJ Maskin i Skövde är en fullserviceanläggning med ett team på 15 medarbetare som tillsammans erbjuder kunder service och reparationer av de maskiner och produkter vi säljer, samt kundernas övriga maskiner av flera varumärken på marknaden. Nu behöver vi bli fler och söker ytterligare en servicetekniker. Är du den vi söker och vill ingå i vårt team?
 

Dina arbetsuppgifter
Tillsammans med övriga servicetekniker utför du huvudsakligen arbeten i verkstaden, innefattande service, reparation och felsökningar. Du dokumenterar arbeten och håller ordning i verkstaden och servicebussar. Viss jourtjänstgöring förekommer i säsong.

För att du ska lyckas och trivas hos oss
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom maskinservice med några års erfarenhet. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och god datavana. Meriterande med behörigheter såsom travers mm.

Som person tror vi att du är noggrann, ordningsam och en glad och positiv lagspelare som är serviceinriktad, självgående och engagerad. Du tycker om att lösa problem och har ett intresse för branschen.

B-körkort är ett krav.


Vad vi erbjuder dig
Förutom att GJ Maskin erbjuder dig en utvecklande roll i en samhällsviktig bransch i ett familjärt och växande företag med korta beslutsvägar och engagerade medarbetare, erbjuds även fina förmåner och möjlighet att påverka och utveckla verksamheten och arbetet! Vi har ett stort fokus på framtiden och vill att alla ska vara med på tåget och känna sig inkluderade.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!
 

Om arbetsgivaren

GJ Maskin AB grundades 1968 och är ett privatägt fullserviceföretag som marknadsför starka, mångsidiga och funktionella produkter inom lantbruk, skog, entreprenad och truckar. GJ Maskins vision är att genom kompetens och erfarenhet generera nöjda kunder och på så sätt vara en ledande kraft på marknaden. Företaget finns etablerat med fullserviceanläggningar i Falköping, Skövde, Lidköping, Ulricehamn, Jönköping och Eksjö och omsätter ca 250 miljoner kronor. Företaget har ca 60 anställda. Företaget är anslutna till kollektivavtal via Motorbranschens Arbetsgivareförbund. 

Maila din ansökan till fredrika@gjmaskin.se. Du kan också skicka in din ansökan till GJ Maskin AB, Fredsgatan 1, 521 41 Falköping.

För information om tjänsten ring Fredrika Vilsson på telefon 0515-77 78 26.
 

Våra varumärken

Nord FarmFTG|MOWIAvantSampoMassey FergusonMcHaleKvernelandHusqvarnaTexacoTaarupBonnetCrownLenneers

GJ Maskin Falköping

Fredsgatan 1
521 41 Falköping

Tel: 0515 - 77 78 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Skövde

Norregårdsvägen 13
541 34 Skövde

Tel 0500 - 44 66 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Ulricehamn

Industrivägen 13
523 90 Ulricehamn

Tel 0321-53 14 40
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Lidköping

Lindhagsgatan 9
531 40 Lidköping

Tel 0510-78 75 20
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Jönköping

Hjortronvägen 1
555 93 Jönköping

Tel 036-550 52 00
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Eksjö

Gjuterigatan 2
575 36 Eksjö

Tel 0707-93 95 20
E-post: gj@gjmaskin.se
Vi värnar om våra kunders trygghet och integritet. Läs mer om vår dataskyddspolicy och vår cookiepolicy.