MF 4400 - 74-101 hk

Ibland är den affärsmässigt bästa lösningen förvånansvärt enkel. Om du inte behöver den mest avancerade tekniken som många moderna traktorer erbjuder, varför betala för den? Massey Fergusons 4400-serie omfattar robusta och enkla traktorer konstruerade för att ge kostnadseffektiv roduktivitet under många år.


Enkel effektivitet

Från ögonblicket då du kliver upp i hytten är det uppenbart vad den här traktorn har att erbjuda. MF 4400-seriens  traktorer, som är relativt lätta och smidiga men trots det erbjuder mycket kraft och högt vridmoment genom motorerna  från AGCO SISU POWER. Men viktigast av allt, de är enkla att köra också, med tydliga, välplacerade reglage och knappar för bekväm användning. Instrumentering utan krusiduller visar all viktig information, klart och tydligt och när du tittar framåt ser du att den den slimmade instrumentpanelen ger utmärkt sikt framåt och nedåt. Stora backspeglar, smala hyttstolpar och sidomonterat avgasrör fullbordar bilden av utmärkt runtomsikt.

Utrustning efter önskemål

I MF 4400-serien är valet av modell utifrån hur mycket kraft du behöver bara början. Du kan också välja mellan hytter i standardhöjd eller med lågbyggt tak och möjligheten att ha en öppningsbar framruta.

Från kryp- till transporthastighet

Med ett hastighetsintervall mellan 0,9 och 40 km/tim finns det ordentligt med flexibilitet att uppnå bästa möjliga prestanda och ekonomi inom en mängd användningsområden, från krävande fältarbete till snabba transporter. Med rejäla och greppvänliga växelspakar görs valet mellan de fyra växelgrupperna och de tre hastighetsområdena enkelt.

Fram/back-växel

Färdriktningen ändras med en spak som sitter till vänster om förarstolen och som därmed lämnar högerhanden ledig för att styra med, styra hydrauliken eller andra funktioner. Mekanisk koppling är standard och en servoassisterad finns som tillval på de fyrhjulsdrivna modellerna, vilket är idealiskt för frontlastararbete. Med en knapptryckning på växelspaken  aktiveras den servoassisterade kopplingen, vilket gör att du inte behöver koppla manuellt. Om du väljer den mekaniska fram-/ back-växeln så monteras också en digital instrumentpanel som visar ytterligare information om traktorns prestanda.


Två- eller fyrhjulsdrift

Samtliga modeller finns att få med två- eller fyrhjulsdrift. Den kraftfulla fyrhjulsdrivna axeln ger dig alla de bekanta  fördelarna som överlägsen dragkraft och stabilitet. Den höga lastkapaciteten ger oöverträffad hållbarhet, vilket gör maskinen idealisk för montering av frontlastare.


Ladda ner produktblad     2524 Kb


Våra varumärken

Nord FarmFTG|MOWIAvantSampoMassey FergusonMcHaleKvernelandHusqvarnaTexacoTaarupBonnetCrown

GJ Maskin Falköping

Fredsgatan 1
521 41 Falköping

Tel: 0515 - 77 78 00
Fax: 0515 - 77 78 15
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Skövde

Norregårdsvägen 13
541 34 Skövde

Tel 0500 - 44 66 00
Fax 0500 - 44 66 15
E-post: gj@gjmaskin.se

GJ Maskin Ulricehamn

Industrivägen 13
523 90 Ulricehamn

Tel 0321-53 14 40
Fax 0321-53 14 45
E-post: gj@gjmaskin.se
Vi värnar om våra kunders trygghet och integritet. Läs mer om vår dataskyddspolicy och vår cookiepolicy.